BejelentésCšαנosmagazin
Szerelem, divat....akkor Cšαנosmagazin!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üdvözöllek a honlapon!

Minden embernek megvan, hogy miben jó és miben
kevésbé. Sokan egy kis szempilla mozgatással és csábos pillantással az ujja köré csavarja bármelyik fiút aki csak megtetszik, ezzel szemben olyan is akad aki egy fiú mellett teljesen kővé dermed és egy értelmes mondatót nem tud összerakni. Ezeknek a lányoknak gyakran nehezükre esik a pasivadászat, és ezért gyakran szinglik maradnak.Ha te nem szeretnél így járni akkor itt utánajárhatsz, hogy mit kell tenned, hogy bárkit megszerezhess magadnak, hogy az utcán mindenki megforduljon utánad és, hogy mindenki számára ellenállhatatlan legyél.Ha a képen a szöveget elolvasod és igaz rád több mint a fele, akkor jól teszed ha az oldalon alaposan szétnézel, hogy garantáltan meg kapd azt a pasit.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Kolett

Az oldalon lesz olyan mappa is, amelyikben tanácsot tudtok kérni, és én válaszolok. Eddig még nem készült el, de rövidesen el fog, ezt megígérhetem:)


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!